תפריטים

  • קרפצ'יו סינטה בזוק בשמן זית איכותי , מלח ים ופלפל שחור גרוס.
  • רוסטביף מגולגל, מבושם בגרגירי חרדל דיז'ון בטעם דבש ואוכמניות.
  • פרשוטו פסטרמי קוביות מלון מבושם בזרזיף נקטר רימונים.
  • סביצ'ה דג ים לבן בצנוניות קיווי קרמבולה ואננס ליים בכוס שוט.
  • קומבינציות סושי- אינסייד – אאוטסייד, עם וואסבי, ג'ינג'ר וסויה.
  • גראבדלקס סלמון –כבוש במלח, סוכר ותבלינים ומוגש ברוטב חרדל ודבש.
  • תלולית גואקמולה אבוקדו משובצת בסלסה חריפה וקריספ נאצ'וס.
  • יקיטורי אנטרקוט מיושן בנגיעות צ'ימיצ'ורי.
  • אצבע אסאדו צלויה בברביקיו ובצלי פנינה.
  • קבב טלה הכי טוב שיש משובץ על מקל קינמון בנגיעות טחינה.
  • יקיטורי פרגית משובץ באננס במעטפת צ'ילי מתוק חריף.
  • טונה אדומה בקרסט תבלינים, צרובה במירין ושמן שומשום .
  • כדורי פילה דג בס וריזוטו בציפוי פנקו ברוטב מייפל ושום עדין.
  • דים סאם בשלל תצורות ומילויים בסירי אידוי מנצרים מוגשים עם רוטב קלאסי של סויה שחורה ובצל ירוק.
  • פטרייה ממולאת בפסטו בציפוי פנקו.
  • תרמילון פילו במלית בטטה כתומה וחזרת לבנה של היינץ.