תפריטים

מבחר כיכרות גבינה
מוגשים פרוסים לרבעים כגון: קשקבל, גרוייר, גאודה, פיקורינו, צ'דר, אמנטל, אדם פרמזן, קממבר, רוקפור-דונה בלו, תום, גבינה צפתית, פטה, ברינזה.

דגים על מצע תרד ובצלים לימוניים – פילה לברק שמנת פסטו \ פילה בורי ביין לבן, פיצוחי שום ועשבי תיבול \ פילה אמנון שמנת חרדל \ אנטיאס וריזוטו במבנה קציצות \ טורטייה סלמון בלווית סלסה וגוואקמולה \ וולינגטון דגים בשילובים מפתיעים במעטפת בצק עלים.

רביולי/ ניוקי/ פסטה – עבודת יד עשוי אל דנטה- תרד לימון ופרמז'ן / ארבע גבינות/ סלמון/ פטריות ובצלים/ שמנת רוזה/ שמנת פסטו/ כרישה פרמז'ן/ תרד ופרומעז.

קרפ דק בסגנון פריסטייל- במלית ירקות מוקפצים בג'ינג'ר/ פטריות ותרד/ כרישה ובצל/ בטטה וארטישוק ירושלמי ברוטב ארבע גבינות ופטריות.

אנטיפסטי בר חם בטעמים עזים של עצמם ובנגיעות שומשום טרי:
פטריות בשלל תצורות, מדליוני חצילים, אצבעות קישואים וזוקיני, בצלים מקורמלים, פסיפס פלפלים צבעוניים, סלקים, גזרים בצבעים שונים.

בר אורז

  • אורז בר ושעורה שחורה, עלים צעירים של כוסברה ופטרוזיליה, פיסטוק חלבי וזרעים של עגבניות בשלות.
  • אורז פרסי מלא בעשבים ירוקים ומיץ לימונים.
  • אורז פאייה צהוב עם חלב קוקוס ופלפלים צבעוניים.
  • אורז אדום מלא בבצלים, שומים, שקדים ולדר.

בר תפו"א

  • תפו"א של מדורה מאודים עם שמן זית ועלי ארוגולה.
  • תפו"א צלויים של שמן זית, מלח ורוזמרין.
  • טאטין תפו"א שנצלים במחבת נחושת בתוך עצים בוערים.
  • גראטן בטטות, תפו"א, ארטישוק בחלב קוקוס ושמנת.

ירקות ממולאים צלויים בקדרת ברזל בתוך אש עצים , הירקות מוגשים עם טחינה גולמית וממולאים בעצמם ובתוספות שונות.

  • קישואים וזוקיני מלאים מבשרם ובקינואה במיצים זהובים של ירקות שורש.
  • חצילים ממולאים בעצמם ובבשר ירקות שורש צלויים במיצים מתוקים של עגבניות בשלות.
  • פלפלים ממולאים באורז פרסי וירקות שורש, במיצים מתוקים של עגבניות.
  • עלי כרוב ממולאים בלחם וזעתר צלויים במיצי ירקות שורש.
  • עגבניות בלאדי ממולאות בפירורי לחם ,שום ופטרוזיליה.
  • בצלים ממולאים באורז אושפלו צלויים במיצים מתוקים של עגבניות בשלות.