תפריטים

  • יוגורט עיזים עם גרנולה, שקדים, צימוקים, אגוזי מלך, שוקולד בלגי, משמשים מיובשים וסילאן –מוגש בכוס מרטיני.
  • דייסת שיבולת שועל, מייפל ופירות יער – מוגש בכוס ש"ט.
  • סביצ'ה דג בפירות טרופיים וצנוניות.
  • אטריות אסיאתיות בטחינה גולמית ומירין.
  • סלט לוביה, שומר, עגבניות מיובשות, מוצרלה וטרגון.
  • רול דפי אורז במילוי סלילי ירקות מוקפצים עם למון גראס וטופו.
  • סלט תפוזים, אשכולית אדומה, שמן זית וזיתים שחורים מבוקעים.
  • שלל ירקות אנטיפסטי קלויים בתנור האש בתיבול שמן זית ותבלינים.
  • סלט כרוב וגזר בשבבי אצות ברוטב יוז'ו וסויה.
  • בר לחמי בריאות בלוויית ממרחים בטעם: פסטו כוסברה, טאפאנד זיתים שחורים, ריבת פלפלים קלויים, עגבניות מיובשות.
  • שקשוקה ירוקה של תרד, עלי מנגולד ומדליוני גבינת עיזים "פרומעז".
  • פריטטה איטלקית תפוחה מלאה בזוקיני ועגבניות שרי.
  • גראטן בטטות בחלב קוקוס, יוגורט עיזים ורוזמרין.
  • פילאף גריסי פנינה, ספגטי גזר, פטריות ושקדים.
  • קונכיות פסטה ברוטב אגוזים, לימון, צ'ילי ופרמזן.
  • דים סאם: גיוזה פטריות שיטאקי/ שו-מאי תרד ובוטנים/ קויו בטטה.
  • קציצות קינואה וירקות ברוטב אסיאתי חריף מתוק.
  • דואט לביבות טופו, תרד ובצל וטופו גזר בצ'ילי.
  • יקיטורי סלמון בטריאקי ובוטנים קצוצים.
  • המבורגר דגים בטחינה אדומה פיקנטית.
  • תבשיל ירקות קיץ בחלב קוקוס.
  • קציצות דג בס וריזוטו עטופים בפאנקו בנגיעות טריאקי.
  • אורז בר עם מאש, כוסמין, עדשים ופולי סויה, מלא בדואט ירקות ופירות קיץ.
  • סלייסים של טונה אדומה צרובה עטופים בקצוות בקראסט שומשום וקצח, מושרים בליקר שזיפים.
  • פיצת בריאות על בסיס קמח מלא עם גבינת מוצרלה, גבינת פטה עיזים, עגבניות וזיתים בתיבול אורגנו.